Med SkyTrack er du altid sikret det
komplette overblik over hele din vogn- og maskinpark

SkyTrack består af en fysisk sporingsenhed, der installeres i det enkelte køretøj. Herefter sikres dit overblik over din vogn- og maskinpark via en browser eller vores SkyTrack-app. Ganske enkelt og ud fra dine behov og ønsker. Vores intelligente GPS-software beregner de præcise koordinater for køretøjets position – real-time. På den måde har du altid et pålideligt overblik. Hvert enkelt køretøj er let at spore, også i tilfælde af tyveri.

SkyTrack er et datterselskab i det danske softwarehus EasyDay. Det betyder, at SkyTrack er udviklet af vores egne programmører, som har skabt et fleksibelt og modulbaseret sporingssystem, der kan skræddersyes til hver enkelt bruger og hver enkelt virksomhed.

Om SkyTrack og muligheder

 

 

Tryghed

Med SkyTrack for du en forsikringsgodkendt løsning, der gør det muligt at spore stjålne køretøjer og maskiner.

 

Effektivt

Med SkyTrack får du et pålideligt, sikkert og enkelt overblik over dine køretøjer og maskinpark, samt et effektivt værktøj til tidsoptimering og rapportering.

Overskueligt

Med SkyTrack kan du real-time følge alle køretøjer i din bil- og maskinpark på ét kort via den tilhørende app eller via din browser.

Hurtig

SkyTrack er et plug’n’play-system, der virker i det øjeblik, sporingsenheden er monteret på køretøjet. Der er hverken ventetid på forsikringsstart eller opstart på tracking.

Overblik

Med SkyTrack kan du tage beslutninger og planlægge ud fra dokumenterede forhold.

Individuelt

SkyTrack kan skræddersyes præcist til din virksomhed, så du får præcis de features, du har brug for. Det giver et brugervenligt og enkelt system.

Vil du vide mere?

Vi rådgiver dig gerne og giver et uforpligtende tilbud på en SkyTrack-løsning, der passer præcis til dine behov.

KONTAKT OS