Om SkyTrack

SkyTrack er en 100% danskejet virksomhed, som har udviklet og kontrollerer egen software og platform. I et tæt sammenspil med softwarehuset EasyDay har vi skabt et digitalt univers, som er både intuitivt, driftssikkert, fleksibelt og brugervenligt.

Skytrack kan af samme årsag med lethed integreres til dine egne og/eller eksterne systemer.

Om SkyTrack og muligheder

 

Forsikringsgodkendt

Med SkyTrack får du et fuldt forsikringsgodkendt GPS-tracking system, hvor du kan tilknytte så mange medarbejdere og køretøjer, som der er behov for. 

Ubegrænset antal enheder

Der er intet loft for antallet af køretøjer og maskiner, der kan tilknyttes SkyTrack – og alle køretøjer vises på samme kort og på alle de enheder, der har installeret app’en.

Multibruger-funktion

Du kan tilknytte så mange medarbejdere, som der er behov for, til SkyTrack. Systemet tilgås af den enkelte medarbejder via et individuelt log-in.

Real-time overblik

Med få sekunders og få meters nøjagtighed kan du på din SkyTrack-app se hver enkelt køretøjs præcise placering på samme kort.

Omfattende rapportering

SkyTrack har en omfattende rapporteringspakke, hvor du f.eks. kan indhente oplysninger om kørte kilometer, lave splitrapportering eller udarbejde besøgsdokumentation.

Fri support

Løber du ind i problemer med SkyTrack eller har du spørgsmål, så tilbyder vi fri support. Naturligvis. Ring på 70 666 222.