SkyTrack sikrer dig sporing og overblik over dit køretøj

Med køretøjer af en vis værdi er det et krav for forsikringen at have installeret en GPS-tracker for at kunne spore køretøjet. Det er vigtigt at trackerne er forsikringsgodkendte, korrekt monterede og opkoblet til politigodkendt kontrolcentral for at forsikringen dækker. SkyTrack er et dansk selskab, hvor vi i eget hus udvikler al software og er med helt fremme, når det kommer til at opfylde kravene for forsikrings-godkendte GPS-trackere.

 

Forsikringsgodkendt GPS-tracker

Har du et køretøj, hvor forsikringen kræver, at du installerer en forsikringsgodkendt GPS-tracker, så læs med nedenfor, hvor vi gennemgår processen.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du skal bruge en SkyTrack GPS-tracker T1000 inkl. et abonnement med tilkobling til en politigodkendt kontrolcentral. Trackeren installeres i dit køretøj af en autoriseret montør, som er vant til arbejdet på alle typer køretøjer. Montøren medbringer GPS-trackeren og kommer til dig på en aftalt adresse efter dit ønske. Montøren sørger også for at GPS-trackeren bliver tilkoblet kontrolcentralen. 

Kontrolcentral

Trackeren vil være tilkoblet en politigodkendt kontrolcentral, der håndterer alarmer fra trackeren, samt adviserer dig og eventuelt politiet ved en alarm. Du har ved køb af det årlige abonnement sikret tilkoblingen til kontrolcentralen igennem SkyTracks samarbejde med en politigodkendt kontrolcentral.

Montering af din tracker

SkyTrack har samarbejde i hele Danmark med adskillige montører, der kan montere din GPS-tracker. Fælles for alle montører er at de på ugentlig basis kommer rundt i hele landet, og kan hjælpe med at montere din GPS-tracker. Når du bestiller din GPS-tracker her på siden, vil du blive kontaktet for booking af tid indenfor 5 hverdage.  

Proces

  1. Du bestiller din GPS-tracker her på siden, ved at gå til bestilling. Vær opmærksom på at bestille en forsikringsgodkendt pakke.
  2. Indenfor 5 hverdage vil du blive kontaktet af en montør som aftaler tid og sted for installationen.
  3. Montøren monterer trackeren. Montøren er vant til at installere trackere i alle typer køretøjer, men skulle du have bemærkninger kan de tilføjes ved bestillingen.
  4. Ved installation placerer montøren trackeren vilkårligt. Montøren udfylder al dokumentation og sørger for tilkobling til politigodkendt kontrolcentral.
  5. Dit køretøj opfylder nu kravene til GPS-tracker i din forsikringspolice.

 

 

 

 

Forsikringsgodkendt af


SkyTracks T1000 enhed er godkendt af Forsikring og Pension.

 

Inden en tracker kan forsikringsgodkendes, skal den med tilhørende software igennem en række tests, der er udarbejdet af Forsikring & Pension.

 

Når trackeren er forsikringsgodkendt, bliver den synliggjort på Forsikring & Pensions liste over godkendte trackere, som er en vejledning til kunderne og forsikringsselskaberne over hvilke trackere der er godkendte.

 

Forsikring & Pension er forsikringsselskabernes brancheforening.

 

Vores registreringsnummer ved Forsikring og Pension er 10.218-14694.

 

Sikkerhed i verdensklasse: GPS-Tracker fra SkyTrack

 

Beskyt din investering og spar på forsikringsomkostningerne nu! Klik her for at bestille vores forsikringsgodkendte GPS-tracker fra SkyTrack og få ro i sindet med pålidelig sikkerhed og besparelser på forsikringspræmier.

Your item was added to basket

You are ordering more than we have in stock. The quantity have been adjusted