Om Skytrack

SkyTrack er en 100% danskejet virksomhed, som har udviklet og kontrollerer egen software og platform. I et tæt sammenspil med softwarehuset EasyDay har vi skabt et digitalt univers, som er både intuitivt, driftssikkert, fleksibelt og brugervenligt.

Skytrack kan af samme årsag med lethed integreres til dine egne og/eller eksterne systemer.

 

Flådestyring

SkyTracks flådestyringsunivers er intuitivt og brugervenligt. Du kan tilgå systemet i vores app i både iOS og Android. SkyTrack leverer herved et fuldt overblik over alle køretøjer og maskiner i din virksomhed – uanset hvor du befinder dig. 

 

Rapporter

SkyTrack har en omfattende rapporteringspakke, hvor du kan indhente mange forskellige oplysninger om det enkelte køretøj herunder:

  • CO2
  • Service
  • Tomgang
  • Kørselsrapporter
  • Geofences/POI
  • Kørsel i specifikke tidsrum
  • Driftstid

 

Integration

SkyTrack er en 100% danskejet virksomhed, som har udviklet og kontrollerer egen software og platform i et tæt sammenspil med softwarehuset EasyDay. Skytrack kan af samme årsag med lethed integreres til dine egne og/eller eksterne systemer.

Hos SkyTrack har vi stor erfaring med integrationer og kan tilpasse rapporteringen præcist efter din virksomheds behov eller opsætte en integration til eksempelvis dit ERP-system.

Vi gennemgår gerne dine behov med dig. 

 

Forsikringsgodkendt GPS-tracker

Det er muligt at kombinere flådestyringsmodulerne med forsikringsgodkendt sporing. Vi oplever i stigende grad, at der fra forsikringsselskaberne stilles krav til flere produktgrupper.

 

Montering af din tracker

SkyTrack har samarbejde i hele Danmark med adskillige montører, der kan montere din GPS-tracker. Fælles for alle montører er at de på ugentlig basis kommer rundt i hele landet, og kan hjælpe med at montere dine GPS-trackere. 

Ønsker du selv at montere udstyret kan du altid søge hjælp i vores kundeservice.