SkyTrack sikrer dig overblik over dine leasede biler – real-time

I og med at SkyTrack består af en sporingsenhed, der installeres i hvert enkelt køretøj, får du en meget præcis og detaljeret sporing af alle dine leasede biler. Du får f.eks. automatisk besked om antal kørte kilometer og bilens nøjagtige position. Det giver en effektiv rapportering og dokumentering – for både dig og dine kunder. Ganske enkelt.

Hvorfor skal du vælge SkyTrack?

 

 

Skræddersyet rapportering

Som standard har SkyTrack en omfattende rapporteringspakke, hvor du f.eks. kan indhente oplysninger om kørte kilometer pr. enhed. I og med at SkyTrack benytter egen software programmeret af vores egne udviklere, er det muligt at specialudvikle rapporteringen præcist efter din virksomheds behov eller opsætte en integration til eksempelvis dit ERP-system.

Intuitiv digital kørebog

Den digitale kørebog er intuitiv og let at anvende for dine kunder. Den overholder selvfølgelig SKATs regler om kontrol og dokumentation i forbindelse med eksempelvis kørebog og/eller splitleasing.

Forsikringsgodkendt alarm

Med SkyTrack får du et forsikringsgodkendt system, der kan udsende en automatisk alarm ved f.eks. flytning af et køretøj uden tænding, eller hvis køretøjet flyttes uden for dit definerede geo-fence.

Ubegrænset antal enheder

Der er intet loft for antallet af køretøjer, der kan tilknyttes SkyTrack. Tilsvarende kan du også tilknytte så mange medarbejdere, der er behov for. 

Real-time overblik

Med få sekunders og få meters nøjagtighed kan du på din SkyTrack-app se hvert enkelt køretøj / maskines præcise placering på samme kort.

Fri support

Løber du ind i problemer med SkyTrack eller har du spørgsmål, så tilbyder vi fri support. Naturligvis!

Sådan fungerer SkyTrack

1. Installation via godkendte værksteder. Virker med det samme.

2. Via GPS og den installerede sporingsenhed beregner SkyTracks software køretøjets position real-time.

3. Koordinaterne sendes til SkyTracks servere og videre til kontrolcentralen, der uafbrudt tracker køretøjet – og viser positionen direkte på din skærm. Flere køretøjer kan vises samtidig, og brugerfladen er udviklet, så den er intuitiv og med en brugervenlig grafik.

4. Vi kan skræddersy din SkyTrack-løsning, så den passer præcist til dine behov. Vores programmører har selv udviklet systemet, så de kan nemt tilpasse SkyTrack, så du får de services og de features, du har brug for, ud fra et enkelt og fleksibelt modulsystem med f.eks. flådestyring og kørebog. Du vil kunne følge hvert enkelt køretøjs position, kontrollere tidsplaner, split-registrering af køreskemaer, tilbagelagt rute, antal kørte kilometer, og du kan oprette geo-fence, kontrol af benzinstand, temperatur i kølevogne osv.

 

Vil du vide mere?

Vi rådgiver dig gerne og giver et uforpligtende tilbud på en SkyTrack-løsning, der passer præcis til dine behov.

KONTAKT OS