Med SkyTrack har du altid det komplette overblik over hele din flåde

Alle køretøjer i din flåde er visuelt synlige på samme kort. Det hele i real-time og på alle de enheder, hvor du har installeret SkyTrack-app’en, eller hvor du logger på via browser. Nemmere kan det ikke være at have overblik, helt enkelt.

 

Hvorfor skal du vælge SkyTrack?

 

 

Skræddersyede funktioner

SkyTrack benytter egen software, hvilket giver mulighed for at specialudvikle rapporteringer og funktioner præcist efter dit behov. Det kan være alt fra en speciel integration til dit ERP-system til muligheden for at følge et køretøjs benzinstand eller temperaturen i en kølevogn

Intuitiv digital kørebog

Med SkyTrack medfølger en digital kørebog, hvor du på et hvilket som helst tidspunkt kan få en fuldstændig data-historik over servicetid, kørsler og kørte kilometer for de køretøjer, der er tilknyttet abonnementet. Kørebogen er intuitiv og let at bruge for medarbejderne – og den er udviklet, så den overholder SKATs regler om kontrol og dokumentation i forbindelse med eksempelvis kørebog og/eller splitleasing.

Real-time overblik

Med få sekunders og få meters nøjagtighed kan du på din SkyTrack-app se hver enkelt køretøjs præcise placering på samme kort. 

Ubegrænset antal enheder og brugere

Der er intet loft for antallet af køretøjer og maskiner, der kan tilknyttes SkyTrack – og alle køretøjer kan vises på samme kort. Tilsvarende kan du tilknytte så mange medarbejdere, der er behov for. Systemet tilgås af den enkelte medarbejder via et individuelt log-in.

Skræddersyet rapportering

SkyTrack har en omfattende rapporteringspakke, hvor du f.eks. kan indhente oplysninger om kørte kilometer pr. enhed. I og med at SkyTrack benytter egen software, udviklet af vores egne programmører, er det muligt at tilpasse rapporteringen præcist efter din virksomheds behov eller opsætte en integration til eksempelvis dit ERP-system.

Forsikringsgodkendt

Med SkyTrack får du et fuldt forsikringsgodkendt GPS-tracking system, hvor du kan tilknytte så mange køretøjer og maskiner, som der er behov for. 

Sådan fungerer SkyTrack

1. Installation via godkendte værksteder. Virker med det samme.

2. Via GPS og den installerede sporingsenhed beregner SkyTracks software køretøjets position real-time.

3. Koordinaterne sendes til SkyTracks servere og videre til kontrolcentralen, der uafbrudt tracker køretøjet – og viser positionen direkte på din skærm. Flere køretøjer kan vises samtidig, og brugerfladen er udviklet, så den er intuitiv og med en brugervenlig grafik.

4. Vi kan skræddersy din SkyTrack-løsning, så den passer præcist til dine behov. Vores programmører har selv udviklet systemet, så de kan nemt tilpasse SkyTrack, så du får de services og de features, du har brug for, ud fra et enkelt og fleksibelt modulsystem med f.eks. flådestyring og kørebog. Du vil kunne følge hvert enkelt køretøjs position, kontrollere tidsplaner, split-registrering af køreskemaer, tilbagelagt rute, antal kørte kilometer, og du kan oprette geo-fence, kontrol af benzinstand, temperatur i kølevogne osv.

 

Vil du vide mere?

Vi rådgiver dig gerne og giver et uforpligtende tilbud på en SkyTrack-løsning, der passer præcis til dine behov.

KONTAKT OS