Med SkyTrack får du real-time overblik over alle dine maskiner

Uanset hvor stor og hvor kompleks din maskinpark er, så får du det fulde overblik med SkyTrack. Sporingsenheden monteres på hver enkelt maskine, så du løbende får tilsendt pålidelige og præcise data – direkte synlig på din app eller din browser.

Hvorfor skal du vælge SkyTrack?

 

 

Forsikringsgodkendt

Med SkyTrack får du et fuldt forsikringsgodkendt GPS-tracking system, hvor du kan tilknytte så mange køretøjer og maskiner, som der er behov for. 

Intuitiv digital kørebog

Med SkyTrack medfølger en digital kørebog, hvor du på et hvilket som helst tidspunkt kan få en fuldstændig data-historik over servicetid, kørsler og kørte kilometer for de køretøjer, der er tilknyttet abonnementet. Kørebogen er intuitiv og let at bruge for medarbejderne.

Real-time overblik

Med få sekunders og få meters nøjagtighed kan du på din SkyTrack-app se hvert enkelt køretøj / maskines præcise placering på samme kort. 

Skræddersyet rapportering

SkyTrack har en omfattende rapporteringspakke, hvor du f.eks. kan indhente oplysninger om kørte kilometer pr. enhed. I og med at SkyTrack benytter egen software, udviklet af vores egne programmører, er det muligt at tilpasse rapporteringen præcist efter din virksomheds behov eller opsætte en integration til eksempelvis dit ERP-system.

Alarm ved flytning

SkyTrack kan udsende en automatisk alarm hvis et køretøj eller en maskine flyttes uden for en defineret geografisk zone – f.eks. en byggeplads eller virksomhedens område. Med hjælp fra SkyTracks intuitive brugerflade kan du selv let definere et nyt område, hvis dine køretøjer/maskiner skal anvendes andre steder. Du kan vælge af få den automatiske alarm sendt til dig selv som en SMS, e-mail – eller f.eks. sendt til en døgnbemandet alarmcentral sammen med køretøjets nuværende koordinater.

Ubegrænset antal enheder og brugere

Der er intet loft for antallet af køretøjer og maskiner, der kan tilknyttes SkyTrack – og alle køretøjer kan vises på samme kort. Tilsvarende kan du tilknytte så mange medarbejdere, der er behov for. Systemet tilgås af den enkelte medarbejder via et individuelt log-in.

Sådan fungerer SkyTrack

1. Installation via godkendte værksteder. Virker med det samme.

2. Via GPS og den installerede sporingsenhed beregner SkyTracks software køretøjets position real-time.

3. Koordinaterne sendes til SkyTracks servere og videre til kontrolcentralen, der uafbrudt tracker køretøjet – og viser positionen direkte på din skærm. Flere køretøjer kan vises samtidig, og brugerfladen er udviklet, så den er intuitiv og med en brugervenlig grafik.

4. Vi kan skræddersy din SkyTrack-løsning, så den passer præcist til dine behov. Vores programmører har selv udviklet systemet, så de kan nemt tilpasse SkyTrack, så du får de services og de features, du har brug for, ud fra et enkelt og fleksibelt modulsystem med f.eks. flådestyring og kørebog. Du vil kunne følge hvert enkelt køretøjs position, kontrollere tidsplaner, split-registrering af køreskemaer, tilbagelagt rute, antal kørte kilometer, og du kan oprette geo-fence, kontrol af benzinstand, temperatur i kølevogne osv.

 

Vil du vide mere?

Vi rådgiver dig gerne og giver et uforpligtende tilbud på en SkyTrack-løsning, der passer præcis til dine behov.

KONTAKT OS